Kniha návštěv

Datum: 05.04.2024

Vložil: crypto_hmpt

Titulek: crypto wallet

Essential Tips
Essential Features to Look for in a Crypto Wallet
tron online wallet [url=best-exchange-wallet.com]tron online wallet[/url] .

Datum: 14.03.2024

Vložil: EleanorDok

Titulek: Мы предлагаем вам купить диплом университета недорого с доставкой в любую точку России, оплата после получения.

Доброго дня!
Моя работа над дипломом улучшилась благодаря ценным интернет-находкам.
У нас вы можете приобрести диплом университета без предоплаты с доставкой в любой город России, оплачивая после получения.

cc2010.mx/monterrey-hospitales/В 
mnmag.ru/club/index.php/user/397390/blog/1483/В 


Желаю для каждого не двоешных) отметок!

купить диплом в тюмени
купить диплом в новоуральске
купить диплом эколога
купить диплом штукатура
купить диплом в королёве

Datum: 01.12.2023

Vložil: Prokat_bskt

Titulek: Прокат инструмента

Наша компания предлагает услуги проката строительного инструмента. Выгодные цены и качественный сервис приятно удивят клиентов. Работаем с частными лицами и организациями.

аренда бензо электроинструмента [url=prokat888.ru]прокат оборудования[/url].

Datum: 17.05.2010

Vložil: Petra

Titulek: fotky a video

Zdravím, chtěla jsem se zeptat ohledně fotek jestly jsou tam všechny nebo jestly budete ještě nějaké vkládat.Co se týká velikosti už jsem dotaz viděla takže na to se ptát nebudu,taky jsem si všimla že byli natáčeny skupiny při vystoupení a chtěla jsem se zeptat jestly se dá to video někde zkouknout.Jinak si myslím že se letošní pivní máj celkem vydařil ikdyž nejvíce se mi asi líbili X-Left to Die,ale také jsem si všimla těch chlapů co byli oblečeni v uniformách tak mám dotaz jestly to byli náckové a co to tam předváděli za totální kraviny? že mohly docela lehce přijít k úrazu jak oni tak nějaký punkáči rozhodně si myslím že na takových akcích to neni moc dobré ikdyž to mohlo souviset s tím předváděním 2. sv. války mě ani mé kamarády nějak zvlášt' nepotěšili.Předem děkuji za odpověd.S pozdravem Petra

Datum: 17.05.2010

Vložil: Strýček Sam

Titulek: Re: fotky a video

Ahoj Petro, fotky nejsou ještě všechny, budeme vkládat průběžně... Video je momentálně ve zpracování a ještě nějakou dobu bude. Máme asi 20 hod. záznamu, zpracovává jej profi kameraman z TV Prima. Je bohužel velice vytížený a tak musíme ještě nějakou dobu vyčkat. Sleduj naše stránky, až bude nějaký výstup tak se to určitě dozvíš. Jinak finální sestřih bude k dispozici v reprezentativní podobě na prezentačním DVD. Zatím musíš vzít zavděk TV shotem z produkce regionálního zpravodajství OK Plus Žatec:https://www.youtube.com/watch?v=v18_SSQNP6I Co se týká té připomínky k uniformovaným - opravdu to souviselo s tou historickou ukázkou bitvy a souvisí to i s tím, že naše oslavy nechtějí být "obyčejným" hudebním festivalem, ale především netradičním happeningem - svátkem dobré nálady, se všemi zvláštnostmi a netradičními prvky, se kterými se sem tam setkávat asi budeš. Ale připomínku beru, nemuselo to pro neznalé věci být košér, pokud se u pultu s kořalkou srazíš "z oči v oči" s esesmanem. Pro příště se poučíme, ale zase na druhou stranu- taky sis mohla dát panáka whisky s modrookým uniformovaným U.S. vojínem Ryanem a to taky není k zahození ;-) Měj se fajn a zachovej nám přízeň!

Datum: 10.05.2010

Vložil: Jarka

Titulek: Co ty fotky? To je legrace, né?

Zdravím admina stránek.Nic ve zlém, ale nešlo by sem vložit do fotogalerie větší fotky? Ty miniatury jsou úplně k ničemu.Jakoby žádná fotogalerie nebyla.Prohlížela jsem si Pivní máj, no nedá se na to dívat ani lupou.Tak snad to napravíte.Díky.

Datum: 14.05.2010

Vložil: Strýček Sam

Titulek: Re: Co ty fotky? To je legrace, né?

Ahoj Jarko, přesně tak, je to jenom legrace! Ba ne, vážně, admin, neboli já, je jenom prachobyčejný tele neumětelský a nevěděl si rady s formátem fotek, už pracuju na nápravě... s novým ročníkem spustíme nový profi web, v současné době již jednáme o hostingu!

Datum: 01.05.2010

Vložil: Petrbudvar

Titulek: Agitka

Naruby. Alespoň tady na webu. Propaganda na chlastačkách všeho druhu je poměrně na ho.no. Soudruzi přece měli taky všude furt nepřítele.... Proč se opičit? Kdy bývá otevřená rozhledna? Nebo kde to zjistím? Dík
petrbudvar@seznam.cz

Datum: 03.05.2010

Vložil: Ivan

Titulek: Re: Agitka

Ahoj, ber to s nadhledem, vždyť je to "Svátek dobré nálady"! A nejde o propagandu nějaké strany, ale o vysmívání se lidské hlouposti... Rozhlednu můžeš navštívit od června do září o víkendech mezi 12.h.-16.h.

Datum: 29.04.2010

Vložil: Olfram

Titulek: Dotaz!!!

Zdravím, mám dotaz... Rád bych se přijel podívat z mostu, ale rád bych sebou vzal psa, jsme tak trochu propojeni :) Tak mám otázku, smí do letňáku pes? Samozřejmě se jedná o pohodový zvíře:)

Datum: 03.05.2010

Vložil: Ivan

Titulek: Re: Dotaz!!!

Ahoj, bohužel jsem se dostal k odpovědi pozdě...ale asi si sám zjistil, že to u nás žádný problém není.

Datum: 29.04.2010

Vložil: Marsí

Titulek: Re: Kryry

Pokud mohu i já vyjádřit svůj názor směrem ke střetu z 2. světové války, pak nemůžu říci nic jiného, než to, že jde především, a to prvořadě, o pěkné prožití Máje. Rozhodně si nemyslím, že by tato ,,bitva´´ urážela. To bychom potom opravdu mohli osočovat i kdejaká šermířská klání, která probíhají na nejrůznějších místech naší republiky, a jejichž cílem rozhodně není urážet a špinit památku- ale připomenout! Přeji proto PIVNÍMU MÁJI roku 2010 hojnou účast a hezkou zábavu všem zúčastněným :-)

Datum: 03.05.2010

Vložil: Ivan

Titulek: Re: Re: Kryry

Děkuju za reakci, asi tak nějak to bude...děkujeme za podporu a přejeme vše dobré!

Datum: 25.02.2010

Vložil: Karlos

Titulek: Kryry

Ukázka střetu z druhé světové války na pivních slavnostech je pošpinění památky všech co ve té válce bojovali a umírali...

Datum: 26.02.2010

Vložil: Iw@n

Titulek: Re: Kryry

Milý Karlosi, děkuji ti za tvůj přípěvek, ale musím s tebou zásadně nesouhlasit… „Pivní Máj“ je součástí tradičního „Svátku dobré nálady“ a nám je opravdu ctí, že jsme se mohli, počínaje loňským ročníkem, spolupodílet na pořádání těchto městských slavností. A protože je tento tradiční svátek spojen především s Městem Kryry, které oslavy také připravují, chtěli jsme se v názvu maličko odlišit, abychom se, jak se říká, nepyšnili cizím peřím. Že jsme zvolili v označení našeho příspěvku k oslavám (tedy v názvu doplňkového programu oslav konaných v letním kině) podtitul „Pivní Máj“ je víceméně náhoda. Je to jakási recesní asociace na minulým režimem zprofanovaný „První Máj - Svátek práce“, který ten pivní někdy opravdu připomínal… S pivními slavnostmi to opravdu, ale opravdu nemá co dělat! A naše snaha o připomínku letos 65. výročí ukončení 2. svět. války už vůbec nic nemá společného s tradičním českým nápojem. Nijak nepropagujeme tento jistě oblíbený nápoj, ani alkoholovou a jinou závislost! Mohu tě ubezpečit, že „Oslava Dne vítězství“ je námi pořádán v dokonalé úctě ke všem obětem válečného běsnění, uskuteční se v samostatném dni jako bonus „Svátku dobré nálady“, tedy svátku, který je v tradičním podání městských oslav chápán především jako slavnost jara, lásky a nového života. Nevidím nic špatného na tom, připomenout si v rámci májových slavností i tyto květnové dny osvobození. Pokud tě to nějakým způsobem uráží, je mi to líto, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat… pevně věřím, že to ostatní pochopí a třeba i ocení… Za pořadatele ti vše dobré přeje Ivan Kruml

Datum: 28.02.2010

Vložil: Niky

Titulek: Re: Kryry

Každý to můžeme jistě chápat po svém, ale určitě bychom si měli uvědomit, že pořadatelé to nedělají sami pro sebe, ale hlavně pro lidi... A těm se tato akce vloni moc líbila a věřím, že i letos si tam návštěvníci přijdou na své. O žádném pošpinění tu nemůže být řeč.. Dát dohromady takovou akci není jen ráno vstát a říct si, tak dneska by to šlo... Je to naopak práce na několik měsíců...

Datum: 13.04.2010

Vložil: Romana

Titulek: Re: Kryry

Pošpinění památky? Myslím si,že bychom měli být víc než rádi, že máme tu možnost něco takového shlédnout a my, kteří jsme tuto nezažili si tímto jejich památku přimomeneme a uctíme je. Zkuste se nad tím zamyslet.

Datum: 31.01.2010

Vložil: Jedna z čarodejnic, těch nejlepších:-)

Titulek: Cestou necestou....

Loni akce super!
!!! Těším se na tento ročník a doufám, že nás má kolegyně další nejlepší čarodejnice zase vezme do Vroutku "zkratkou" :o)))

Datum: 14.01.2010

Vložil: Marty

Titulek: Čarodějnice...

Minulý rok to byla výborná akce, hlavně s nejvíc nejlepšíma holkama čarodějnickýma. :-)

Záznamy: 1 - 19 ze 19

Přidat nový příspěvek